Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Blijf verantwoord bezig met Kaspersky

Chris Hofman
Blijf verantwoord bezig met Kaspersky

Er zijn ontzettend veel verschillende softwarepakketten voor digitale beveiliging beschikbaar. Veel zijn nieuw, maar er zijn ook een hele hoop partijen die er al jarenlang alles aan doen om zich te ontwikkelen op dit gebied. De consument gebruikt dit soort software ook steeds meer en meer, en dat is maar goed ook. Het internet is niet de meest veilige plek die er is en enige vorm van beveiliging is al heel wat.

Hierin biedt Kaspersky eigenlijk gelijk heel veel. Dit bedrijf is jarenlang een van de koplopers als het gaat om uitstekende internetbeveiliging, maar nog zoveel meer. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in het bestrijden van malware, maar ook spionage is een van de bedreigingen die amper een kans maakt tegen een bedrijf als Kaspersky. Het klinkt groots en bijna hyperbolisch, maar ook uit cijfers van AV-test blijkt Kaspersky (voor de consument) een zeer goede keuze te zijn. Zeker als het gaat om zo veilig mogelijk het internet op kunnen.

Bij KaartDirect.nl kan je namelijk een paar verschillende producten van Kaspersky aanschaffen. Van minimale bescherming tegen virussen en malware met Kaspersky Anti-Virus tot een volledig pakket met alle toeters en bellen met Kaspersky Total Security. Mocht je een gebruiker zijn met nog geen digitale beveiliging voor jouw systeem, dan is Kaspersky in dit geval wel een goede om mee te beginnen.

Onderschat het gevaar niet

Er zijn genoeg voorbeelden waaruit blijkt dat internetbeveiliging ook teveel onderschat wordt. Zo trappen grote online winkels in de vele achterbakse manieren van cybercriminelen, waardoor ze slachtoffer worden van malware en ransomware. Maar ook de consument kan zich makkelijk iets verkeerds op de hals halen en met een geblokkeerd systeem komen zitten doormiddel van eveneens ransomware. Had dan maar iets van een beveiliging gehad voor je systeem.

Kaspersky is ook bezig met het bestrijden van spionage. Iets simpels kan alleen al je eigen webcam zijn. Onbeheerd en onveilig toezicht hierop kan resulteren in dat ongewenst bezoek op je thuisnetwerk binnentreedt en de macht op je webcam overneemt. Zo kunnen zij in je huis koekeloeren en dat is geen fijne gedachte. Dit gebeurt ook meestal op een manier, waarbij je het zelf niet doorhebt.

Wees verstandig met Kaspersky Total Protection

Het klinkt allemaal eng, maar het is wel de tijd waarin we leven. Hoe meer we gebruikmaken van digitale mogelijkheden, hoe kwetsbaarder we worden als we niet op de beveiliging letten. Met Kaspersky Total Security hoef je praktisch nergens meer naar om te kijken. Anti-hacking, anti-virus en anti-malware zijn misschien wel de drie meest belangrijkste basispunten waar je op moet letten als het gaat om de beveiliging. Het internet is een gevaarlijke plek en zelfs internetbankieren kan voor cybercriminelen een manier zijn om je te pakken.

Met een product als Kaspersky Total Protection zijn in ieder geval de net genoemde zaken voorzien van een beveiliging. Er is nog veel meer wat Total Protection voor je kan doen, dus als je interesse hebt om je systemen te voorzien van een sterke digitale beveiliging, dan kan je hier het juiste product nader bekijken en aanschaffen.

Kaspersky Internet Security | 1 apparaat | 1 Jaar

€39,99 €23,95

Kaspersky Internet Security | 1 apparaat | 1 Jaar

Uitverkocht
Kaspersky Total Security | 1 apparaat | 1 jaar

€49,99 €28,95

Kaspersky Total Security | 1 apparaat | 1 jaar

Uitverkocht
Kaspersky Total Security | 3 apparaten | 1 jaar

€55,99 €37,95

Kaspersky Total Security | 3 apparaten | 1 jaar

Uitverkocht