Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Bijenkorf cadeaukaart - het ideale cadeau voor jong en oud

Isa Hengeveld
Bijenkorf cadeaukaart - het ideale cadeau voor jong en oud

Al van kleins af aan hadden m’n moeder, tante en ik de traditie dat we met z’n drieën in de schoolvakanties gingen shoppen in Arnhem. We stonden dan ruim tien minuten voor openingstijd voor de deuren van de Bijenkorf te wachten wanneer de Drie Dwazen Dagen plaatsvonden. Na een ochtendje de hele Bijenkorf door te hebben gestruind, gingen we altijd lunchen in het bijhorende restaurantje op de bovenste verdieping. We maakten er een gezellig dagje uit van waar de Bijenkorf altijd centraal stond! Toen eenmaal het filiaal in Arnhem en de Drie Dwazen Dagen weggingen, verwaterde onze traditie ook een beetje. Voor de vijftigste verjaardag van m’n tante nam m’n moeder haar mee voor een dagje Amsterdam. Het leek mij daarom ook het perfecte cadeau om haar een Bijenkorf cadeaukaart te geven zodat zij, net zoals vroeger, de dag ook weer konden beginnen met een ochtendje shoppen bij de Bijenkorf!

Hoe werkt de Bijenkorf cadeaukaart?

De Bijenkorf staat voor het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is. De Bijenkorf is dan ook niet alleen voor mij van kleins af aan al een groot begrip, maar ook voor de gehele Nederlandse cultuur. Het aanschaffen van cadeaukaart op KaartDirect.nl verliep super makkelijk. Ik kon er voor kiezen om er voor maximaal €500,- aan waarde op te zetten. Omdat ik dit cadeautje zou gaan geven voor de vijftigste verjaardag van m’n tante, besloot ik om er dan ook een bedrag van €50,- aan te koppelen. Op deze manier kon ik het geven van geld toch persoonlijk maken.

M’n tante heeft de cadeaukaart nu fysiek verzilverd bij het Bijenkorf filiaal in Amsterdam, maar ze had ook de mogelijkheid om de nieuwste wintercollectie online te bestellen. Bij het bestellen via de website van Bijenkorf is het ook heel gemakkelijk om de cadeaukaart te verzilveren. Zodra je jouw gewenste items hebt toegevoegd aan je winkelmandje kan je eigenlijk al direct de code invoeren van de cadeaukaart en zie je meteen het resterende bedrag dat je nog moet betalen. Super makkelijk dus, voor zowel online én offline!

De mooiste merken

Het unieke aan de Bijenkorf cadeaukaart is dat je een ruime keuze hebt aan de beste merken voor kleding, cosmetica en sieraden. Daarnaast kan je bij de Bijenkorf ook terecht voor de nieuwste interieur collecties. Van een nieuw bad tot meubels en van de nieuwste elektronica tot boeken. Ze hebben het allemaal! M’n tante is helemaal fan van het merk ‘Ted Baker’ en heeft dan ook van haar cadeaukaart een winterjas gehaald van de nieuwste collectie. Mocht je de cadeaukaart niet in een keer willen besteden, dan is dat ook geen probleem. Ook als je na je eerste aankoop nog steeds wat geld op de kaart hebt staan, kan je het resterende bedrag gewoon verzilveren bij je volgende aankoop. Zo kan je dus gemakkelijk de cadeaukaart over meerdere momenten verdelen!

Onbeperkt geldig

Hoewel ik bij het geven van de cadeaukaart al wist dat m’n tante het binnen een paar weken zou gaan besteden, hoeft dit in principe niet bij de Bijenkorf cadeaukaart. Er zit namelijk geen bepaalde tijd aan vast wanneer je het verzilverd moet hebben. Maak niet uit als je er opeens weer na twee jaar achter komt dat je die cadeaukaart toen op die ene verjaardag gekregen hebt, want je kan het alsnog verzilveren wanneer jij maar wilt. Daarnaast is de Bijenkorf cadeaukaart geschikt om voor iedere gelegenheid cadeau te doen aan iemand. Of het nou gaat om een verjaardag, feestdag of zomaar, met deze cadeaukaart geef je een geschikt cadeau voor iedereen!

Groot aanbod cadeaukaarten

Het bestellen van de Bijenkorf cadeaukaart ging super makkelijk en snel via KaartDirect.nl. Binnen enkele minuten had ik een super leuk, en toch ook persoonlijk, cadeau geregeld voor m’n tante! Scrollend door de website zag ik als snel nog meer leuke cadeaumogelijkheden om te geven. Zo ga ik denk ik de SportCadeau kaart geven aan m’n broertje en lijkt de FashionCadeau kaart me wel leuk voor m’n beste vriendin. KaartDirect.nl biedt voor iedereen en voor elke gelegenheid wel wat wils aan!

Het geven van de Bijenkorf cadeaukaart aan m’n tante vond ik ontzettend leuk om te doen, maar het lijkt me ook leuk om er zelf een te krijgen. De Bijenkorf biedt een ruime keuze aan kleding en accessoires van wat luxere merken. Ik vind het zelf altijd net iets te duur om dat te kopen, maar door middel van de Bijenkorf cadeaukaart kan ik mezelf toch die ene leuke trui van Tommy Hilfiger cadeau doen zonder er veel voor te hoeven betalen. Mocht de persoon aan wie je de cadeaukaart geeft nou niet zo fan zijn kleding, dan biedt de Bijenkorf nog veel meer aan. Nieuwe kerstversieringen in huis voor december of juist behoefte aan een andere reiskoffer, ook hiervoor kan je terecht bij de Bijenkorf! De cadeaukaart is dus geschikt voor iedereen!

de Bijenkorf

€5,- tot €150,-

de Bijenkorf

Bestellen