Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Beltegoed kopen doe je bij KaartDirect.nl

Lennard Verhage
Beltegoed kopen doe je bij KaartDirect.nl

Het is anno 2021 heel gebruikelijk dat je een mobiel abonnement hebt. Veel telefoonproviders bieden dit aan en dat in verschillende vormen. Je zit hier dan echter wel aan vast, want Lebara opwaarderen, Vodafone opwaarderen, Lyca opwaarderen of bij welke andere provider dan ook is niet van toepassing. Nu zijn abonnementen, zowel in combinatie met een toestel als sim only natuurlijk uitstekend voor veelvuldig gebruik, maar het komt ook met nadelen.

In dit artikel vertellen we je graag waarom beltegoed opwaarderen soms slimmer is dan een abonnement. Hoewel het gebruik van beltegoed misschien ouderwets klinkt, is het nog altijd springlevend. Het belangrijkste verschil is dat je enkel betaalt naar gebruik. Heb je nieuw Vodafone tegoed nodig? Even Vodafone opwaarderen is voldoende en je kunt weer bellen, sms’en en internetten. Geen addertjes onder het gras.

Nadelen abonnement
Bij een abonnement zit je vast aan bepaalde voorwaarden. Dit voor een of twee jaar en daarvoor betaal je maandelijks een vast bedrag. Je krijgt dan een bepaald aantal belminuten en/of sms’jes en ook is er een datalimiet van toepassing op je abonnement. Dit betekent dat je binnen die speelruimte natuurlijk volop gebruik kan maken van de diensten. Ga je echter over je abonnement heen? Dan krijg je direct met aanvullende kosten te maken.

Heb je dat niet tijdig in de gaten, dan kan je telefoonrekening een duur grapje worden. Maar andersom kan je ook met hoge kosten zitten. Heb je een abonnement afgesloten, maar blijk je in de praktijk lang niet aan je belminuten of MB’s te komen? Dan betaal je daar wel voor, zonder dat je het gebruikt. Dat is natuurlijk zonde en je abonnement uitbreiden is nooit een probleem, maar het beperken wel. Dat hebben telefoonproviders immers liever niet.

Voordelen beltegoed
Met al die zaken heb je bij beltegoed nooit te maken. Gebruik je Lyca of Lebara? Het enige wat je dient te doen is Lyca opwaarderen of Lebara opwaarderen, zodat je genoeg tot je beschikking hebt om te kunnen bellen, sms’en en internetten. Bij elk gebruik wordt het naargelang de duur of data van je beltegoed afgeschreven en zodra dat beltegoed op is, kun je niet langer gebruikmaken van de mogelijkheden.

Geen onverwachte kosten, geen verrassingen en precies betalen voor wat je gebruikt. Zo heb je de kosten altijd in de hand. Is je beltegoed eenmaal op, dan kun je bij KaartDirect nieuw beltegoed aanschaffen waar je weer enige tijd mee vooruit kunt. Het mooiste hiervan is, is dat je bij Lebara opwaarderen, Lyca opwaarderen, alsook Vodafone opwaarderen niet vastzit aan een bepaald bedrag.

Je kunt geheel naargelang jouw gebruik van je prepaid abonnement nieuw beltegoed afsluiten en indien gewenst zelfs een bundel. Zo kun je het aan te kopen beltegoed heel precies op je mobiele gebruik afstemmen en je hebt het volledig zelf in de hand. Jij bepaalt het gebruik, jij bepaalt de kosten en je zit niet met onverwachte rekeningen.

Kortom, beltegoed opwaarderen is soms slimmer dan een abonnement. Voor beltgoed zit je bij KaartDirect goed. Het is natuurlijk wel geheel afhankelijk van je gebruik en daarom bieden wij heel veel opties aan. Ontdek de mogelijkheden!

KPN €10

€10,-

KPN €10

Lebara €10

€10,-

Lebara €10

Lycamobile €10

€10,-

Lycamobile €10

Telesur €10

€10,-

Telesur €10

T-Mobile €10

€10,-

T-Mobile €10

Vodafone €10

€10,-

Vodafone €10