Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Bekijk morgen BlizzCon 2021 live en doe mee aan onze prijsvraag!

Sander Lindeveld
Bekijk morgen BlizzCon 2021 live en doe mee aan onze prijsvraag!

Morgen is het zo ver, dan gaat BlizzCon 2021 van start. Waar het normaal gezien in een evenementenhal wordt gehouden, wordt er dit jaar een tweedaags online event gehouden van 19 tot en met 20 februari. BlizzCon 2021 kan dus door iedereen live gevolgd worden waar we de nieuwste aankondigingen kunnen verwachten.

Het schema van het tweedaags evenement is ook al bekend, zo kunnen we onder andere nieuwe aankondigen verwachten over World of Warcraft, Hearthstone, Diablo en onder andere Overwatch. Wat de aankondigingen zullen worden, dat is voor nu nog een mysterie. Daarom is het zeker aan te raden morgen het evenement live te volgen. 

Om het 30-jarig bestaan van Blizzard te vieren zijn er nu ook tijdelijk zogenaamde 'Celebration Collections' te koop. Je kunt kiezen uit drie verschillende bundels: Essentials Pack, Heroic Pack en de Epic Pack. Deze bundels bevatten heel erg veel in-game extra's voor je favoriete Blizzard games. Om de bundels aan te schaffen kun je natuurlijk bij ons een officiële Blizzard tegoedkaart kopen.

Prijsvraag: maak kans op een Blizzard goodiepakket!

In samenwerking met Blizzard hebben wij een erg leuke prijsvraag. We mogen namelijk een goodiepakket weggeven met veel leuke Blizzard goodies. Dit pakket bevat het volgende: een Overwatch dekentje, twee World of Warcraft tasjes, Squirky knuffel en een Reaper Overwatch knuffel. 

Hoe doe je mee kan doen aan de prijsvraag? Dat is heel eenvoudig, laat een reactie achter op onze Facebook of Instagram-post met welke aankondiging jij verwacht op het evenement. 

Klik hier voor de Instagram post

Klik hier voor de Facebook post

De winnaar wordt op 23 februari bekendgemaakt! 

Blizzard Gift Card €20

€20,-

Blizzard Gift Card €20

Uitverkocht
Blizzard Gift Card €50

€50,-

Blizzard Gift Card €50

Uitverkocht
World of Warcraft 60 dagen tegoed

€25,98

World of Warcraft 60 dagen tegoed

Uitverkocht