Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Apex Legends nu ook te spelen op Mobile

Chris Hofman
Apex Legends nu ook te spelen op Mobile

Apex Legends is een mega populaire game in het Battle Royale genre. Het spel was al te spelen op de Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en PC, en is nu ook gratis beschikbaar op smartphones en tablets. Dankzij Apex Legends Mobile is nu ook mogelijk om onderweg te spelen. Deze versie van Apex Legends is speciaal voor mobiele apparaten gemaakt, dus de ervaring is volledig geoptimaliseerd voor touch screen controls. In de game heb je de keuze uit verschillende soorten Legends, die elk unieke vaardigheid hebben. Zo kan Wraith zich via een andere dimensie onzichtbaar verplaatsen, kan Mirage holografische klonen van zichzelf maken en is Caustic erg handig met gasgranaten. Een divers clubje dat periodiek aangevuld wordt met nieuwe leden. 

Speel samen tegen anderen online

Je speelt Apex Legends Mobile alleen of samen in een team van drie legends. Drop in de arena en dan begint de strijd. Je dient iedereen op te sporen en af te knallen, zodat je uiteindelijk als laatste overblijft. In Apex Legends Mobile is het een aanrader om een team samen te stellen met Legends die verschillende kwaliteiten hebben. Het is daarom ook een leuk idee om een Google Play card te kopen om je kameraden budget te geven voor een mooi aantal skins die in de game zitten. Bij KaartDirect kan je in dit geval Google Play Store tegoed snel een eenvoudig bestellen, voor jezelf of als gift card voor je vrienden. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om alleen de strijd aan te gaan en jezelf tot dé Apex legende te noemen in Apex Legends Mobile. 

Bemachtig toffe rewards

Er is keuze uit een flink aantal Legends om in Apex mee te spelen. Als je deze snel wilt ontgrendelen, dan kan dit met Apex Coins. Maar er is meer om te bemachtigen in de game. Er zijn ook emotes, quips, banners, en andere cosmetische items om vrij te spelen. Met al deze in game items kan jij je favoriete Legend naar eigen smaak personaliseren. Daarnaast is er ook een groot arsenaal aan wapens die je kan voorzien van de vetste skins. Voor de meest unieke rewards kan je met Google Play tegoed ook een Battle Pass kopen. Door te spelen en te levelen krijg je unieke items die je op geen andere manier vrij kunt spelen. Bij KaartDirect koop je Google Play Store tegoed, die je inwisselt voor Apex Coins.

Wil je de game toch liever op console spelen? Je koopt bij KaartDirect ook Apex Coins voor de Xbox versie van Apex Legends. Als je de game op de PlayStation 4 of 5 wilt spelen, dan koop je hier PlayStation tegoed kaarten om in de PlayStation Store Apex Coins aan te schaffen. Speel je Apex Legends op de Nintendo Switch? Dan ken je  voor Nintendo tegoed kan je hier terecht.

Google Play Card (Variabel)

€15,- tot €500,-

Google Play Card (Variabel)

Bestellen
Google Play Card €30

€30,-

Google Play Card €30

Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15