Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Toneo First

Toneo First tegoed kopen

Online aankopen doen op een veilige, betrouwbare en anonieme manier? Dan is een prepaid creditcard precies wat je nodig hebt. Hierin voorziet Toneo First je precies met wat je nodig hebt. De Toneo First creditcard werkt op het netwerk van MasterCard en wordt daarom zo goed als wereldwijd overal geaccepteerd. Zolang MasterCard geaccepteerd wordt, kan je met de Toneo First prepaid creditcard betalingen verrichten. Weet echter wel dat de creditcard in kwestie enkel in Frankrijk verkrijgbaar is. Bij KaartDirect.nl kun je alleen tegoed bestellen.

Toneo First

Toneo First €7,50

€7,50

Toneo First €7,50

Toneo First €15

€15,-

Toneo First €15

Toneo First €30

€30,-

Toneo First €30

Toneo First €50

€50,-

Toneo First €50

Toneo First €100

€100,-

Toneo First €100

Toneo First €150

€150,-

Toneo First €150

Toneo First €250

€250,-

Toneo First €250

Toneo First Logo

Eenvoudig met een creditcard betalen

Niet iedereen heeft de beschikking over een creditcard van MasterCard, daar waar dat soms wel gevraagd wordt. Dit kan voor online bestellingen zijn, het regelen van een vakantie en meer. Het is dan prettig om een MasterCard creditcard tot je beschikking te hebben, maar voor eenmalig gebruik is misschien weer wat overdreven. Een creditcard komt immers veelal met een lidmaatschap, maar geen nood, want er is een oplossing.

Toneo First is een prepaid creditcard waar je dus vooraf voor betaalt in plaats van achteraf, wat gebruikelijk is bij creditcards. De Toneo First creditcard is actief op het MasterCard netwerk en dat wil zeggen dat je met deze creditcard overal kunt betalen waar MasterCard geaccepteerd wordt. In plaats van dat je dan aan het einde van de maand een rekening krijgt, wordt het uitgegeven bedrag direct van de prepaid creditcard afgeschreven.

Dit is ideaal voor online bestellingen, voor de afname van diensten en meer, die je het liefst anoniem doet, maar wel op een betrouwbare manier.

Bestel hier tegoed

Als prepaid creditcard is Toneo First een uitstekend betaalmiddel om aankopen mee te doen. Een belangrijk punt is echter wel dat deze creditcard niet in Nederland verkocht wordt. Momenteel is Toneo First als kaart enkel in Frankrijk beschikbaar. Als je woonachtig in Frankrijk bent, dan kun je deze prepaid creditcard uiteraard bestellen. En anders kan je er een bij lokale verkooppunten aanschaffen.

Om deze creditcard op te waarden, dien je er tegoed op te zetten en dat kan hier bij KaartDirect.nl. Wij bieden namelijk verschillende tegoeden aan, die je direct na betaling ontvangt. Maak een keuze uit een van de tegoeden, doorloop de stappen en reken af. Wij laten de code direct zien en sturen die per mail toe, zodat je het vervolgens gelijk kunt gebruiken. Volg daarvoor uiteraard de stappen om het op te waarderen.

Let op: KaartDirect.nl verkoopt enkel tegoed voor de Toneo First prepaid creditcard. De kredietkaart zelf wordt niet door ons geleverd en is hier ook niet te bestellen.