Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

BitCard

BitCard kopen? Direct geleverd

Wil je Bitcoin kopen met een gift card, of iemand verrassen met een origineel cadeau? Bij KaartDirect koop je eenvoudig een BitCard: dé enige echte Bitcoin cadeaukaart! Via het platform is het kopen en beheren van Bitcoin ontzettend eenvoudig en overzichtelijk. BitCard tegoedkaarten zijn niet naamgebonden, daarom kun je het tegoed ook als een presentje geven. Bestel hier snel en eenvoudig bij KaartDirect de BitCard cadeaukaart.

BitCard

BitCard €25

€25,-

BitCard €25

Uitverkocht
BitCard €50

€50,-

BitCard €50

Uitverkocht
BitCard €100

€100,-

BitCard €100

Uitverkocht
BitCard €250

€250,-

BitCard €250

Uitverkocht
BitCard logo

Wat is BitCard?

Bitcoin kopen met een cadeaukaart? Gebruik dan een van onze BitCards om je cryptocurrency veilig aan te schaffen. Op het platform van BitCard wissel je eenvoudig ja cadeaubon in voor Bitcoin. Bij KaartDirect vind je verschillende waarden BitCard vouchers, die je hier op een vertrouwde manier besteld. Rond de order af met je favorieten betaalmethode en ontvang je bestellingen binnen enkele seconden.

Waarom BitCard?

BitCard bestaat al sinds 2009 en positioneert zichzelf als een vooruitstrevend platform waar het gebruik van cryptocurrency (Bitcoin) centraal staat. Dankzij de veelzijdige functionaliteiten van het BitCard platform, is het niet alleen de ideale plek om je crypto op te bewaren, maar ook om nieuws, actuele koersen en andere handige informatie bij te houden. Al jarenlang zorgt het team van BitCard ervoor dat verkopers en klanten snelle toegang krijgen tot de crypto markt, maar ook veilig crypto kunnen kopen.

Hoe werkt het inlossen van een code?

Bij BitCard staat eenvoud voorop. Zodra je een account hebt aangemaakt, is het een kwestie van jouw BitCard inwisselen voor Bitcoin. Na aankoop van een BitCard cadeaukaart bij KaartDirect ontvang je een unieke code en bijhorende PIN. Vul beide codes in via het hoofdmenu bij ‘Redeem’ en binnen een mum van tijd wordt de waarde van je tegoed, verrekend met de huidige koers van Bitcoin, teruggestort op je account. Een kind kan de was doen!

Bitcoin cadeaukaart kopen bij KaartDirect

De verschillende BitCard voucher kaarten kunnen gemakkelijk gekocht worden, maar je kan het net zo gemakkelijk als geschenk geven! Heb jij toevallig weet of een goede vriend of familielid veel bezig is met cryptocurrency? Dan is een BitCard cadeaukaart een leuk cadeau. Een BitCard kopen bij KaartDirect is een vertrouwde manier om veilig aan Bitcoins te komen.