Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

88 Mobile

88 mobile Beltegoed kopen?

Op een voordelige wijze nationaal en internationaal bellen, dat doe je met 88 Mobile. Deze provider is gericht op goedkoop internationaal bellen tegen de hoogste kwaliteit. Dit dankzij het T-Mobile en Artillium netwerk. Bestel jouw 88 Mobile beltegoed in verschillende hoeveelheden en krijg het direct in je e-mail geleverd. Waardeer je beltegoed op en je kunt gelijk met iedereen bellen en sms’en in binnen- en buitenland. Ook kun je je beltegoed gebruiken voor een online bundel.

88 Mobile beltegoed

88 Mobile €10

€10,-

88 Mobile €10

Uitverkocht
88 Mobile €25

€25,-

88 Mobile €25

Uitverkocht
88 Mobile €100

€100,-

88 Mobile €100

Uitverkocht
88 Mobile

Zeer voordelig internationaal bellen

88 Mobile is als mobiele telefoonprovider gericht op het aanbieden van een zo voordelig mogelijke telefonieservice. Doordat ze zich expliciet richten op internationale communicatie en daar de tarieven ook op afstemmen, is het vooral voor internationale bellers zeer interessant. Met een Chinese oorsprong is 88 Mobile deels op de Chinese gemeenschap gericht, maar dat sluit alle andere internationale bellers natuurlijk niet uit.

De benaming 88 Mobile komt uit de Chinese cultuur, waar achtentachtig staat voor ‘geluk en blijdschap’, alsook ‘fortuin of welvaart’. Iets wat 88 Mobile probeert aan te bieden middels een zeer voordelige providerservice. Dit betekent in de praktijk dat internationaal bellen zeer voordelig is, maar ook dat er een meertalige klantenservice en dienstverlening beschikbaar is. Hierdoor kan 88 Mobile haar klanten nog beter helpen.

En als gebruiker profiteer je van de beste dienstverlening. Lage tarieven, een goede dekking en flexibiliteit in hoe je je beltegoed gebruikt.

Hoogwaardig netwerk

88 Mobile maakt in Nederland gebruik van het zeer stabiele en goede netwerk van T-Mobile. Als gebruiker ben je dus altijd bereikbaar en je hebt een goede verbinding voor bellen, sms’en en internetten. Voor internationale communicatie maakt 88 Mobile gebruik van het geavanceerde Artillium netwerk, zodat ook dan een goede verbinding gewaarborgd blijft.

Het hoogwaardige netwerk zorgt ervoor dat je altijd bereikbaar bent en altijd op een comfortabele manier kunt telefoneren, internetten en sms’en. Ongeacht of je in Nederland of in het buitenland verblijft. In ieder geval profiteer je van lage tarieven, een goede klantenservice en optimale bereikbaarheid. Dit op basis van onder andere een prepaid simkaart die je heel eenvoudig kunt opwaarderen.

Geen starttarief

In tegenstelling tot diverse andere telefoonproviders heb je bij 88 Mobile niet te maken met hoge starttarieven bij nationale gesprekken. Hierdoor ben je niet gelijk een aanzienlijk bedrag van je beltegoed kwijt en ook tijdens het bellen ben je zeer voordelig uit. Als je naar 88 Mobile nummers onderling belt betaal je slechts € 0,03 cent per minuut. Bel je naar vaste of mobiele nummers, dan betaal je € 0,08 per minuut.

Ook sms’en is zeer voordelig met slechts € 0,08 per bericht en eventueel kun je ook gebruikmaken van internet. Daarvoor zijn verschillende bundels beschikbaar die je met je prepaid tegoed aan kunt schaffen. Hiervoor geldt wel dat een internetbundel uitsluitend in Nederland en Europa te gebruiken is. Tot slot heb je bij 88 Mobile niet te maken met een verlooptijd van je beltegoed, dat is namelijk onbeperkt beschikbaar zolang je simkaart actief blijft.

Kortom, 88 Mobile is een voordelige provider waar je van lage tarieven geniet bij bellen in binnen- en buitenland. De tarieven voor internationaal bellen variëren echter en hier (https://www.88mobile.nl/nl/content/tarieven-prepaid-internationaal) kun je een duidelijk overzicht vinden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoeveel beltegoed je precies nodig hebt.

Bestel je beltegoed online

Om te kunnen bellen, sms’en of internetten met je 88 Mobile simkaart dien je te beschikken over beltegoed. Dit beltegoed kun je in verschillende bedragen bij KaartDirect.nl aanschaffen. Dit begint bij € 10,- en daarnaast kun je ook € 25,- en € 100,- aanschaffen. Dit beltegoed wordt na betaling direct naar je toegezonden door middel van een vouchercode.

De stappen die je doorloopt zijn zeer simpel en gemakkelijk. Je maakt een keuze uit het beltegoed en nadien betaal je met iDeal, creditcard of een van de vele andere betaalmiddelen die wij accepteren. Na ontvangst van de betaling zullen we je de beltegoedcode direct op het scherm laten zien, die je vervolgens kunt gebruiken om op te waarderen. Maar ook sturen we je de code nog even apart per mail toe, zodat je die altijd bij de hand hebt voor als je later wilt opwaarderen.

Hoe werkt opwaarderen?

Het opwaarderen zelf gaat zeer gemakkelijk en daarvoor heb je verschillende mogelijkheden tot je beschikking. Op de website van 88 Mobile zie je alle manieren, daarvoor kan je hier (https://www.88mobile.nl/nl/content/veelgestelde-vragen-prepaid) terecht. Weet ook dat 88 Mobile je de mogelijkheid biedt om verschillende tegoeden met elkaar te combineren. Als je bijvoorbeeld € 35,- nodig hebt, dan kun je beltegoed aanschaffen van € 10,- en € 25,-, die wij direct per mail zullen sturen.

Dit kun je na elkaar opwaarderen, waardoor het tegoed als het ware gestapeld wordt. Dit is een handige manier om een bepaald tegoed te verkrijgen zonder meer uit te geven dan nodig is. Wil je volop tegoed hebben om lang te kunnen bellen, sms’en en internetten? Dan bieden we natuurlijk het 88 Mobile tegoed van € 100,- aan. Bekijk voor alle mogelijkheden onze verschillende opties.